Home Pagina

From BergerHealer Wiki
Revision as of 00:04, 29 December 2021 by RyanDo (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎Français • ‎Italiano • ‎Nederlands • ‎한국어

Welkom op de wiki!

BKCommonLib

Deze bibliotheek deelt alle gemeenschappelijke codebehoeften voor verschillende plugins, en door ze in één bibliotheek te hebben, wordt de hoeveelheid gedupliceerde code aanzienlijk verminderd. De aanbevolen hulpprogramma's zijn gevarieerd en wanneer er iets ontbreekt in Spigot, wordt het toegevoegd in BKCommonLib. Dit is een van de redenen waarom het zo groot is geworden: er zijn gewoon veel dingen die Spigot niet (wil) bieden.

BKCommonLib heeft versiebeheer per plugin, dus wanneer een bepaalde plugin versie 2 nodig heeft en versie 1 is geïnstalleerd, wordt de servereigenaar automatisch op de hoogte gesteld en wordt de plugin niet ingeschakeld. Dit voorkomt de veel voorkomende ongelukken met verouderde BKCommonLib-versies. Als je een plugin ontwikkelt die BKCommonLib gebruikt, zorg er dan voor dat je afhankelijk bent van de vroegste versie die nog steeds de functies biedt die je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je plugin functioneel blijft op oudere Spigot-builds.

Behalve hulpprogramma's en services, biedt deze bibliotheek een breed scala aan reflectie en gebruiksvriendelijke manieren om toegang te krijgen tot net.minecraft.server. Als uw plug-in het gebruik van internals vereist, maar u niet het risico wilt lopen om de namen van velden en methoden te wijzigen, kunt u erop vertrouwen dat BKCommonLib ze levert. Hierdoor blijft je automatisch compatibel tussen CraftBukkit-versies en verminder je de kans op stille storingen.

Klik hier om naar de BKCommonLib wiki te gaan.

TrainCarts

Deze plugin zoekt naar geschikte minecarts en koppelt deze indien mogelijk aan elkaar. Wanneer twee minecarts worden "gekoppeld", werken de minecarts als één bewegende trein.

Zodra de karren zijn gekoppeld, wordt een hoorbaar effect afgespeeld en wordt hun snelheid gedeeld in combinatie met een individuele factor voor elke minecarts, die wordt gebruikt om een ​​constante opening tussen karren te behouden. Deze opening is instelbaar, de kracht waarbij dit gebeurt ook.

Eindresultaat: een trein! Je kunt het verplaatsen, er een achtbaan van maken, het in tweeën splitsen, treinen zien botsen, wat je maar wilt met treinen. :)

Klik hier om naar de TrainCarts wiki te gaan.

TC-Coasters

This add-on for Traincarts adds invisible rollercoaster track to Traincarts. You can now have trains move or fly anywhere, roll around the rails and connect with other types of track. The custom track can be interactively edited and require no external tools or scripting knowledge.

Klik hier om naar de TC-Coasters wiki te gaan.

MyWorlds

Deze plugin bevat alles met betrekking tot minecraft werelden.

Klik hier om naar de MyWorlds wiki te gaan.

Maplands

Maplands is een work-in-progress-project dat de weergave van wereldkaarten naar Minecraft-kaarten levert. Geef de wereld weer in een isometrische weergave, koppel kaarten aan elkaar en creëer een enorm overzicht van je server, en er wordt nog veel meer verwacht!

Klik hier om naar de Maplands wiki te gaan.